taurHoroscop Urania Taur 8-14 noiembrie 2014
Este lesne de observat cum harta cerului pentru nativii din zodia Taur s-a complicat brusc. Casa relațiilor parteneriale este tulburată de multiple ipostaze; unele privesc relația cu soțul (sau soția), iar dacă există motive de divorț situația se schimbă fie prin adoptarea unei noi strategii a partenerului, fie prin pretențiile pe care le ridică și nu doar din punct de vedere patrimonial.Este un război al nervilor de mare intensitate. Faceți un pas înapoi și încercați, pe cât posibil, să nu răspundeți la provocări, acestea fiind doar una dintre ipostazele strategiei adoptate de „celălalt”. Cam la fel stau lucrurile și în cazul partenerilor de afaceri.
Dacă este vorba de procese, abia după 9 noiembrie se poate vorbi de o evoluție. Până acum lucrurile au stagnat sau au bătut pasul pe loc.
Ceea ce va genera Mercur, de acum în acolo, ține de o cadență dramatică. Atenție la martori – mai ales ai dvs.! -, la pledoarii, la răspunsurile pe care le dați în cadrul unei anchete.
În plan minor, se pot înregistra crize de gelozie, discuții stupide sau răutăcioase care pleacă de la fleacuri, dar se termină cu jigniri, reacții disproporționate ale unor persoane din anturaj care își arată acum fie adevăratul caracter, fie adevăratele intenții față de dvs. Stare de nervozitate, iritare sau de opoziție provocată de situațiile diferite ca miză, importanță sau prioritate ce se nasc în cadrul relațiilor de familie (rude) și partenerii de viață.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...