varsatorHoroscop Urania Vărsător 12-18 decembrie 2015
O constantă astrală a săptămânii viitoare o reprezintă, pentru Vărsători, şubrezenia casei a X-a, legată de putere, autoritate, funcţie, imagine. Pe acest sector, riscurile se intensifică între 14 şi 16 decembrie. Până atunci, se poate vorbi de o primă parte a zilei de 12 decembrie care îi împinge pe nativi să legătura cu o serie de prieteni.Motivele sunt multiple: au nevoie de o mână de ajutor de la o persoană onestă, au nevoie de o consultare sau de un sfat venit de la un cunoscător în domeniu, au nevoie de sprijin moral, au nevoie de solidaritate umană dar toate acestea îşi găsesc motivaţia în tranzitele zilelor anterioare, când Luna a străbătut casa a XI-a, lăsând semnătura astrală a Lunii Noi în Săgetător.
Între 12 şi 14 decembrie (până la ora 15), unii nativi se pot confrunta cu discrete stări organice legate de fiziologia aparatului osteo – articular, a pielii, a regimului mineralelor în organism. Starea psihică, fără a fi una proastă, nu debordează de veselie, îngândurarea putând să se abată asupra lor, adesea.
Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie (până la ora 20), Luna se va afla în Vărsător, zodia lor, şi le va da aripi. Vor ieşi din apatia zilelor trecute, se pot bucura de multe motive din viaţa lor, se vor însenina şi nu vor mai vedea lucrurile doar în latura lor anevoioasă.
Acelaşi tranzit însă – atenţie!-, îi face să minimalizeze sau chiar să ignore o serie de adversităţi şi ipostaze dezavantajoase care se construiesc în preajma lor dacă au succes, o imagine de apărat sau vreo funcţie de exercitat.
Între 17 şi 18 decembrie, Vărsătorii pot face demersuri menite să le îmbunătăţească veniturile prin mici câştiguri şi avantaje. Tentativele altora, de mai mare amploare se vor lovi de o serie de piedici astrale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...