varsatorHoroscop Urania Varsator 14-20 martie 2015
Între 16 şi 18 martie Vărsătorii vor fi vioi, veseli, intuitivi, expresivi în gesturi şi vorbe. Ei se pot manifesta într-un chip agreabil între prieteni fiind sufletul petrecerilor, glumind, povestind, animând discuţia sau dând dovada măiestriei lor într-un domeniu artistic.Vor fi simpatizaţi, aplaudaţi şi preţuiţi pentru aceste calităţi sau pentru firea lor detaşată de griji, lipsită de inhibiţii, dezinvoltă şi originală,. Apoi vor cădea într-o stare adâncă de îngrijorare. Pe casa banilor e greul săptămânii viitoare: acolo e Luna Nouă , acolo e eclipsa de Soare.
Ele pot pune în evidenţă posibile crize financiare, pot provoca cheltuieli care se le golească buzunarele, unele plăţi fiind justificate şi necesare altele fiind doar nişte capricii scumpe sau nişte extravaganţe menite să le acopere prin satisfacţia de moment, cine ştie ce neîmplinire sau tristeţe nerostită care-i macină.
Pe direcţia bani/finanţe se mai pot înregistra şi alte tipuri de situaţii: să afle, de exemplu, că au fost păcăliţi, că s-au produs nişte încurcături în acte, etc. După 20 martie, vor fi ei la fel de vorbăreţi dar nu vor mai glumi. Vor fi sonori, certăreţi, arţăgoşi, revendicativi. Se vor duce pe la tot felul de ghişee să depună reclamaţii, contestaţii, cereri şi plângeri în încercarea de a rezolva unul sau mai multe aspecte în neregulă din existenţa lor cotidiană.
După 30 martie, contextul astral fiind mult prea „înflăcărat”, nu este de loc indicat pentru susţinerea unor probe, verificări şi examene. Venus intră pe 17 martie în casa a IV-a şi de acolo le va trimite îndemnul de a-şi găsi liniştea şi echilibrul în familie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...