varsatorHoroscop Urania Vărsător 15 – 21 august 2015
Vărsătorii trăiesc în şi prin tranzitele planetelor prin zodia Leului, ce le susţine casa a VII-a, şi care le dă cele mai dinamice dar şi cele mai ciudate („trăznite”, dacă suportaţi termenul), impulsuri astrale cu privire la partenerul de viaţă, căsătorie, divorţ, partaj, separare afectivă sau doar de bunuri, despărţire, ceartă, revoltă, chef de revanşă, spirit competitiv împins până departe, uneori până prea departe în afaceri, asocieri şi parteneriate.Unii nativi, răpuşi de dorinţa de a fi liberi, independenţi, de a nu fi controlaţi de nimeni, au tendinţa să se supere din te miri ce, să exagereze şi să ameninţe cu demisia, cu plecarea, cu abandonarea unui proiect în care se află implicat alături de o serie de persoane de mult timp. Nu-l motivează şi nu-l calmează, deocamdată nici ideea unui câştig bănesc, nici veleităţile de a fi şef, nici dorinţa de a face o schimbare esenţială în viaţa personală sau profesională.
Nu! El vrea să fie liber iar acum e timpul (astrologic) al acestor manifestări rebele, deloc constructive şi prin asta, deloc inteligente. Avem de-a face cu capricii, stări de spirit exacerbate, cu fantezii şi utopii care îi împing pe unii, mai ales pe cei tineri, să dea cu piciorul la multe aspecte de viaţă solidă pe care şi le-au făurit singuri, cu efort şi sacrificii.
Această tendinţă generală nu se epuizează în perioada 15 – 21 august pe care o analizăm acum ci, ea va continua încă aproximativ 10 zile după această etapă. Pe 16 şi 17 august sunt constrânşi să se ocupe de bani, taxe, chitanţe, plăţi etc.
Între 18 şi 20 august se rupt de realitate şi citesc, se informează, învaţă etc. Între 20 august după-amiaza şi 21/22 august viaţa lor socială, publică trece prin impas. Nu doar ei sunt nemulţumiţi de activitatea lor ci şi cei din jur.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...