varsatorHoroscop Urania Vărsător 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie contradicţiile vor pune stăpânire pe Vărsători. Aceştia vor să rezolve, pe loc şi repede, toate chestiunile încurcate din viaţa lor. Pentru asta dau dovadă de o nelinişte interioară care nu le e de loc un sfetnic bun.Dau telefoane, fac vizite, abordează pe unul şi pe altul, apelează la toate tehnicile de comunicare modernă, pentru a pune întrebări, pentru a face precizări, pentru a pune condiţii etc. Un fel de război al cuvintelor din care nu vor ieşi întotdeauna învingători din simplul motiv, că unii, nu-i vor lua în serios, alţii îi vor ignora şi alţii, mai temperaţi, vor aştepta un moment mai potrivit să rezolve respectiva chestiune.
Este bine să aibă reacţii publice necontrolate, să-şi dea frâu liber convingerilor sau sentimentelor pentru că stridenţa acestui context astral le va marca în chip neplăcut comportamentul. Drumurile sunt asociate cu factori majori de risc de accidente, de producere a unor defecţiuni la maşina proprie cu care se deplasează sau la mijloacele de transport în comun, indiferent de natura lor, cu care se deplasează.
Călătoriile pot cunoaşte amânări, modificări ale rutei, condiţii impuse în ultima clipă. Pe 21 şi 22 decembrie, Vărsătorii sunt vedete, sunt actori chiar dacă nu asta le este meseria. Vor să facă impresie şi reuşesc. Sunt inventivi, simpatici, „trăzniţi”, se poartă adolescentin, le e dor de glume, de şotii, de comunicare, de exprimare liberă, necenzurată a prea-plinului lor sufletesc. „Mă distrez, deci trăiesc”, pare a fi, în aceste zile, deviza lor de viaţă.
Pe 25 decembrie ei încep să se resimtă de pe urma drumurilor, a agitaţiei şi a modului lor de viaţă extravagant dar, cum 25 decembrie, e ziua întâi de Crăciun, nu se vor tempera şi vor „trage de ei” ca să facă faţă evenimentului. Stomacul însă…digestia însă… articulaţiile…! şi asta pe fondul Soarelui care va fi intrat în casa a XII-a a suferinţelor cronice din 22 decembrie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...