varsatorHoroscop Urania Varsator 20-26 decembrie 2014
Zilele de 24/25 decembrie se asociază cu surprize de toate felurile. În principal este vorba de o stare exuberantă, de surprize, de situații neprevăzute care îi obligă să ia decizii stranii, care vor fi puse în practică, după sărbători.Șocul și acțiunile imprevizibile privesc nu doar persoana lor, ci și a partenerului de care se pot despărți, așa, fără nici un motiv real, dintr-un capriciu, alteori se pot atașa fulgerător de cineva care le ia ochii și le fură inima instant. În nici una dintre ipostaze decizia (sau relația) nu durează mult: cât ține orice aventură – o zi, o săptămână, maximum două.
Planetele care dau specificul săptămânii viitoare se află în casa a XII-a, de aceea ele funcționează mocnit, lăsând la suprafață mici bufnituri ale sorții. Uneori, ele nu sunt nici înțelese, nici îndelung analizate. Sunt „trecute cu vederea”. Dar acolo există, totuși, un greu existențial care se perpelește și care, la un moment dat, se va revela. Acest context astral este mai vizibil în planul sănătății, unde o serie de afecțiuni enervează, pentru că vindecarea merge greu, nu se înregistrează progrese într-o stare de convalescență, pentru că organismul este refractar la tratament și respinge terapiile.
Saturn va intra în casa prietenilor liberi aleși. Va aduce semnul major al unor relații importante. Unii își vor putea întâlni în următorii ani profesorul potrivit, mentorul indicat sau modelul de viață exemplar.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...