varsatorHoroscop Urania Vărsător 20-26 februarie 2016
Este posibil ca, unii Vărsători, să nu se simtă bine pe timpul nopții de 20 februarie, când din cauza unor suferințe gastrice, abdominale, reumatice sau osoase, în general, să aibă insomnie iar durerile să-i oblige să ia calmante. În restul zilei de 20 februarie și până pe 22 februarie la prânz, Vărsătorii vor fi solicitați.
Nu știu cât își doresc ei asta, câtă plăcere le va face, dar nu-și vor afla odihna. Probleme parteneriale, de afaceri se pot derula, în cea mai mare parte a lor, dacă nu se comit greșeli, în favoarea Vărsătorilor. Aceștia beneficiază de o scurtă perioadă de „grație astrală” când pot cere unor persoane sau instituții să le aprobe sau să le înlesnească rezolvarea unui aspect profesional, bănesc, de imagine sau de autoritate.Pentru asta însă, trebuie ca ei să nu insiste, să nu enerveze, să ridice pretenții rezonabile și să-și pledeze cauza cu argumente logice nu prin efecte stilistice. În plan procesual, conflictual, acest răstimp s-ar putea să fie perceput ca o perioadă grea, intensă, epuizantă. Marte își va face simțită prezența prin secvențe de ostilitate sau duritate ce pot veni din afară (opinie publică), dinlăuntru (antipatia șefilor) ori prin rigorile unor acte normative.
Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, unii vor încerca să rezolve o chestiune de ordin material, mai ales patrimonial, pe cale juridică sau pe orice altă cale legală dar cum, în acest răstimp, se va manifesta influența Lunii Pline în Fecioară, este greu de anticipat cât succes vor avea; totuși, el nu este exclus, în ciuda dificultăților.
Între 25 și 26 februarie, Vărsătorii vor avea ocazia să constate că, o serie de păreri pe care și le-au făcut, mai ales în legătură cu un proiect personal, nu sunt realiste, nu sunt bazate pe informații corecte, pe scurt, că s-au înșelat în evaluările anterioare. Intuiția le va permite să repare totul din mers. Excelentă formă mentală și intelectuală.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...