varsatorHoroscop Urania Varsator 22-28 noiembrie 2014
Un element pozitiv în ansamblul tranzitelor astrale ale perioadei cuprinse între 22 şi 28 noiembrie îl reprezintă relativa golire de aspecte dificile ce şi-au pus amprenta pe casa a X-a a cerului lor astral.Este drept că, încă o lună de acum încolo, acolo se va mai afla Saturn, în Scorpion, dar deja vorbim despre zorii unei alte perioade din perspectiva carierei sau împlinii profesionale, despre drum în viaţă şi succes. Greul a trecut.
Casa prietenilor sau partenerilor de drum – într-o ipostază mai mult sau mai puţin oficială – începe să fie frumos susţinută de mai multe posturi astrale care, dimpreună cu faza de Lună Nouă, vorbesc despre relaţii noi, de persoane importante, bune la suflet, corecte sau puternice din punct de vedere socio-profesional care pot interveni în mod salutar în viaţa şi activitatea acestor nativi.
Dacă până la urmă, deşi nu în toate cazurile, se pune problema unor relaţii de excepţie, cel puţin latura pozitivă, agreabilă sau utilă tot poate funcţiona prin ceea ce se cheamă micile gesturi de ajutor la nevoie.
Luna Neagră va părăsi, la rândul ei, casa a VII-a, a relaţiilor duşmanilor sau a proceselor şi lasă drum liber altor tipuri de evenimente pe care le va patrona până la vară, în 2015, Jupiter. Luna Neagră va intra în casa a VIII-a. De aici trebuie să desprindem un avertisment astral care îndeamnă spre mare, mare cumpărare financiară, dar şi la veghe asupra unor riscuri ce pot atinge la un moment dat corpul fizic.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...