varsatorHoroscop Urania Vărsător 23-29 ianuarie 2016
Zodie implicată, prin prezența Soarelui în Vărsător, la construcția fazei de Lună Plină în Leu, care, secundar, îi privește și pe ei. De aceea, impactul pe care îl va avea această etapă este importantă și relevantă pentru multe aspecte de viață personală sau publică.
Putem anticipa că, după o zi (23 ianuarie), marcată de hărnicie, răbdare și eficiență la locul de muncă sau într-un alt context de activitate și după o serie de preocupări legate de starea de sănătate și condiția lor fizică, Vărsătorii vor intra în scenă, pe 24 și 25 ianuarie.Unul dintre sectoarele supuse transformărilor în aceste zile este cel al relațiilor parteneriale de toate felurile dar, atenție!, același context astral, poate sta și la baza unuia sau mai multor conflicte (dușmănii, invidii, gelozii, conflicte de interese, lupte pentru putere, pentru autoritate sau pentru avantaje) a căror amprentă se va prelungi până la anul viitor, pe vremea asta, când, o nouă fază de Lună Plină în Leu va încheia etapa deschisă pe 24 ianuarie a.c.
Alt domeniu vizat de Luna Plină este statutul public, exercitarea profesiei, valorificarea superioară a meseriei ori a virtuților și calităților cu miză mare care în prezent sunt supuse unei „corodări” continue sau unei subminări discrete dar eficiente.
Această ipostază din urmă va dura, cu unele momente de acalmie urmate de altele, de intensificare, până la începutul lunii august. Nu lăsați lucrurile la voia întâmplării, nu ridicați din umeri ca și cum nu ați avea ce face, nu acceptați postura (nespecifică zodiei, de altfel!) de victime ale sorții.
Chestiunile materiale, avantajele, serviciile sau banii se pun, cu intensitate diferită, între 26 și 28 ianuarie. Pe 29 ianuarie, vă trec prin minte niște idei dar nu din cele bune sau utile. Uitați de ele, repede. Perioadă lipsită de suplețe, care poate induce nativilor o stare accentuată de irascibilitate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...