varsatorHoroscop Urania Varsator 25-1 mai 2015
Accentele grave, dramatice uneori, pentru o serie de nativi din zodia Vărsătorului, rămân active și în perioada 25 aprilie – 1 mai a.c. Rămâne activ și puternic determinant careul în T conturat cu câteva săptămâni în urmă.Un careu schimbător prin formă și conținut în funcție de planetele care au tranzitat semnul Taurului, aruncând cuadraturi la semnul Vărsătorului. Aceste modificări de statut și vibrație se mențin valabile și săptămâna viitoare când, iată, un exemplu, Mercur va păsări semnul Taurului. Asta nu înseamnă că această casă a IV-a va deveni un loc ușor și simplu de rezolvat pentru nativii noștri.
Dimpotrivă, acolo se află, încă în tranzit Soarele, cel mai puternic factor astral, și Marte care lucrează împreună pe sectorul familie, rădăcini ale ființei, dar și casă, pământ ori relații trainice de familie. Dacă aceste planete au apucat să creeze discordie în ultimele luni și săptămâni, atunci aceste discrepanțe vor continua să se manifeste.
În zodia Leu se află Jupiter care, pe 26 și 27 aprilie, va fi întărit în lucrarea lui astrală de Lună care va da profunzime și temei afectiv tuturor ecourilor acestei dispoziții astrale. Perioada nu e bună prin conflictul intens pe care îl generează, pentru nimeni, în condițiile unui proces, a unui conflict sau a unei divergențe, mai ales dacă ea este bazată pe chestiuni de legalitate, moralitate. Între 28 și 30 aprilie se pot instala o serie de tracasări și îngrijorări cu privire la bani, bunuri, administrarea lor.
Mai senine și implicit mai profitabile par a fi zilele de 30 aprilie, 1 și 2 mai când nativii pot fi în mare formă mentală, intelectul lor funcționând la maximum, făcând o figură frumoasă oriunde se vor afirma.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...