varsatorHoroscop Urania Varsator 27-2 ianuarie 2015
Pentru unii, în surdină, se ridică tot felul de întrebări legate de starea lor de sănătatea. Unii ascultă cu multă atenţie organismul, simţind parcă nişte mesaje discrete pe care acestea le trimite. Alţii îşi fac o serie de griji cu privire la o terapie ce trebuie acceptată, la un procedeu ce trebuie urmat şi asupra căruia nu sunt edificaţi.Au nevoie de un sfat, de informaţii, de limpezirea situaţiei, ceea ce pentru moment nu este posibil. Unii n-au motive de sănătate pentru a fi posomorâţi dar totul îi deprimă: iată, Soarele nu se mai vede pe cer, ba ninge, ba nu ninge şi, în general, ori de câte ori îl cheamă pe îngerul lor păzitor acestea este ocupat sau supărat pe ei.
Rămaşi pe cont propriu, în preajma zilei de 2 ianuarie 2015, ei procedează în viaţă şi în destin pe principiul „primejdia o caut şi o isc”- Tudor Arghezi, Psalm1. De aceea, ei şi partenerii lor, ei şi colaboratorii, ei şi duşmanii, ei şi contractele, ei şi justiţia, ei şi puterea toate sunt un motiv bun să se încaiere pentru a demonstra cine sunt.
Dacă între 31 decembrie 2015 şi 1 ianuarie 2015 ştiu precis cine le strică feng shui-ul : familia – credeţi că se vor abţine ?! Pe 2 şi 3 ianuarie vor da iama în grupul lor de prieteni. Intenţia e bună: vor să petreacă – credeţi că vor reuşi?!
Într-o altă direcţie de viaţă este indicat să nu promită că fac donaţii, cadouri, transferuri de bunuri, că lasă moştenire, că fac un testament, etc. Cândva, mai târziu nu va fi vorba doar de o deziluzie umană.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...