varsatorHoroscop Urania Vărsător 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, nativii vor trăi sub influența unui important eveniment astral al acestui an: Luna Nouă în Vărsător. Vor încheia etapa inaugurată anul trecut, pe vremea asta, și vor deschide un nou circuit existențial și relațional, cu alte mize, cu alte perspective, cu alte dificultăți dar și cu alte soluții sau beneficii, pentru următorul an.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a III-a a dialogului, a informațiilor, a învățăturii sau a micii școlarități, ipostază astrală care le va da, mai ales celor tineri (elevi, studenți), imboldul de a învăța, capacitatea de a se mobiliza pentru a acumula un volum mare de cunoștințe. Dar, prezența lui Marte în casa a III-a nu va fi, până pe 10 martie, de bun augur pentru călătorii, care vor fi amenințate de incidente sau accidente.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, ameliorări în registrul financiar: mici avantaje, mici câștiguri legate de nivelul salarizării sau al plății unei activități curente.Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, sectorul comunicării, de care am vorbit în legătură cu apropiatul tranzit al planetei Marte prin Berbec, se va colora, parcă premonitoriu, cu tranzitul Lunii care va avea darul să evidențieze tot ceea ce este în neregulă într-o relație, indiferent de natura ei, la capitolul dialog: idei diferite, abordări diferite, înțelegere diferită, interpretări diferite, ceea ce va reprezenta un factor continuu de stres și de conflict.
Din 3 februarie, tot în acest sector își va începe tranzitul planeta Venus: va fi o ședere marcată de un mers foarte lent, apoi de o retrogradare care va împinge Micul Benefic în zodia Peștilor, și de o revenire în Berbec, aventură astrală care se va termina pe 6 iunie, după ce va fi dinamitat numeroase ipostaze de comunicare, deplasare, învățare sau susținere a unor examene. Din 3 februarie, șansă de reechilibrare afectivă cu una sau mai multe rude.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...