varsatorHoroscop Urania Varsator 28-6 martie 2015
Cred că, în ceea ce îi privește pe Vărsători, e vremea oratorilor. Acești nativi vor vorbi în perioada imediat următoare, chiar dacă sunt niște debutanți într-un domeniu, ca niște mari autorități. Au elocință, argumente, putere de convingere, autoritate.Tot ce fac e exemplar și admirabil. Este și unul dintre motivele pentru care se vor bucura de încredere. Vor stârni imediat valuri. Vor face impresie și vor atrage de partea lor simpatizanți, adepți, fani. Unii poate că se vor limita, în această perioadă, să facă drumuri și călătorii. Alții vor avea foarte multe întâlniri mai ales din cele cu scop precis, care urmăresc să se realizeze ceva (o colaborare, un schimb util de informații, o influențare, captarea atenției etc.). Unii Vărsători pot da lovitura dacă este vorba de un examen.
Se vor mira și ei nu atât de norocul pe care îl vor avea ( acesta nu este exclus, dar nu el dă nota felului în care se desfășoară o examinare) cât mai ales curajul și intuiția de care vor da dovadă. Nu doar că „fac față” cu bine unei examinări ci mai ales impresia pe care o vor face și succesul de care se vor bucura sunt cele care au relevanță acum. Firește, dacă s-au și pregătit. Noi nu vorbim aici de „norocul prostului”.
Mercur în chiar semnul lor natal este, la rândul lor, responsabil și de alte forme de manifestare a personalității lor cum ar fi inteligența, imaginația, spontaneitatea, originalitatea, forța novatoare. Luna Plină din 5 martie privește chestiunile bănești. Unele se pot încurca în preajma acestei zile, altele pot pune în perspectivă, nevoia unei regândiri a priorităților. Oricum, subiectul îi va amărî.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...