varsatorHoroscop Urania Varsator 3-9 ianuarie 2015
Vărsătorii au toate motivele să fie bucuroși. Iată, primesc sprijinul Micului Benefic, Venus, începând cu ziua de 3 ianuarie și al lui Mercur începând cu ziua de 5. Aceste două planete vor evolua într-o conjuncție care, în ziua de 9 ianuarie, se va afla la grad perfect, dându-le posibilitatea să se desfășoare pe mai multe planuri într-o foarte bună formă fizică, mentală și intelectuală.De acum, până pe 27 ianuarie, vor arăta bine, vor fi senini, veseli, puși pe șotii, vor fi simpatici, atrăgători, nostimi, inventivi, originali și profund creatori. De aceea, cei ce desfășoară activități într-un domeniu de creație sau de exprimare publică ori cei ce activează în domeniul tehnico-științific pot trage foloase prin excelenta funcționare a cuplului minte/spirit. Orice latură bună conține și o ipostază dificilă.
De aceea, unii dintre ei pot exagera devenind rebeli, egoiști, încrezuți. În sfârșit, între 6 și 8 ianuarie pot trece prin prima încercare legată de relațiile parteneriale. Unora, mai ales celor tineri, prea plini de ei sau prea încrezători în forțele proprii li se poate sui succesul la cap și, de aceea, pot comite gesturi asupra cărora nu au meditat îndelung: să-și de demisia, să părăsească un colectiv din care fac parte sau să-i explice directorul (cu toată lumea de față), că habar n-are de meserie și nu e bun ca director. Nu va fi singura provocare de acest tip din anul 2015.
Aceasta este doar una mai răsunătoare. Într-o altă direcție de viață, grozăveala, lauda de sine, încrederea exagerată și mai ales nemotivată nu este de loc conduita indicată în cazul celor care sunt anchetați sau implicați în procese. Orgoliul, aerele superioare, firea certăreață le pot aduce dușmani, sancțiuni sau pot amplifica conflictele deja declanșate. Luna Plină privește cele două case ale sănătății. Bolile cronice se pot complica, pe fondul unui tablou clinic și așa încercat, prin complicații digestive, gastrice, pancreatice sau metabolice.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...