varsatorHoroscop Urania Vărsător 30-5 februarie 2016
30 ianuarie nu este o zi în care Vărsătorii să dea frâu liber ideilor care le trec prin minte, planurile de viață și activitate pe care le elaborează ba nici măcar viselor cu care își alină nopțile, meditând la viitorul lor.
Contextul astral le dă impulsuri dezordonate, disproporționale, în cel mai bun caz, lipsite de spirit practic și realism. Mintea lor e ca un vas în care fierbe mustul. Mai trebuie să aștepte până când aceste idei și soluții vor avea valoarea unui vin adevărat. Între 31 ianuarie, 1 și 2 februarie, până la ora 18, cariera unora este pusă din greu la încercare. Pericole la tot pasul provenind din imprudențele lor, din neatenția lor, din credulitatea, din lipsa de experiență sau din necunoașterea profundă a domeniului în care activează, de la provocări, atacuri, critici, acuzații. Rivalii pândesc orice greșeală și o taxează, mai ales în public. Lupta pentru autoritate, putere, succes, simpatia publicului, încrederea oamenilor se joacă acum pe mize mari. Această tendință se manifestă din plin, în această perioadă, doar că, în aceste zile, ea capătă dimensiunea unui conflict de proporții.Din 2 februarie seara și până pe 4 februarie, unii nativi ar putea să apeleze la prieteni sau cunoscuți pentru a fi ajutați, sfătuiți și susținuți. Au nevoie de solidaritate, de dovezi de prietenie. Nu vor accepta intervențiile șubrede din punct de vedere legal sau moral, ceea ce este un factor pozitiv. Dar, cu toate acestea, pași evidenți pe calea unei ameliorări, în această săptămână, nu vor putea face.
Din 5 februarie, îi acaparează gândurile. Universul lor interior este calat pe toate probleme lor majore de viață pe care încearcă să le pună în ordine, să le înțeleagă și să le rezolve, de data asta, cu propriile puteri.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...