varsatorHoroscop Urania Varsator 8-14 noiembrie 2014
Nici săptămâna viitoare nu va fi confortabilă pentru Vărsător, așa cum nu a fost nici cea care tocmai se încheie.Văd chiar o intensificare a energiilor negative ce vin dinspre Scorpion, prin intervenția planetei Mercur în acest sector, astfel că, după 9 noiembrie, în acea zodie se for afla patru planete care vor face tot atâtea cuadraturi cu Soarele lor, dar care pot face cuadraturi și cu alte planete aflate în momentul nașterii în Vărsător.
De exemplu, cei născuți pe 4 și 5 februarie 1962 au, pe harta cerului lor, 8 poziții astrale (7 planete plus Nodul Sud al Lunii) în Vărsător. Asta înseamnă că săptămâna viitoare aceștia se vor confrunta cu 32 de cuadraturi între planetele natale și cele aflate în tranzit. Și nu sunt doar ei, cei născuți în 1962, în situația asta.
Așadar, chiar dacă nu se întâmplă ceva major, semnificativ în viața lor săptămâna viitoare, asta nu înseamnă că se vor simți liberi ca pasărea cerului. Vor fi îngrijorați, agitați. Vor dori să facă față tuturor provocărilor, în speranța că dacă le rezolvă pe toate se liniștesc.
Dar situația se complică prin intervenția tripletei Lună/Jupiter/Lună Neagră din Leu, care formează, la rândul ei, opoziții și cuadraturi. Sunt supuse unor decizii drastice sau abuzive contractele, colaborările, parteneriatele. Unora li se poate forța mâna să demisioneze sau să se „retragă discret din peisaj”. Consecințe sau concluzii de natură juridică care zgâlțâie jilțul puterii unora.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...