berbecHoroscop Berbec 2013

Anul 2013 pentru nativi din berbec va repreznta un an plin de activitati si distractie. Ar fi indicat sa tineti cont de sfaturile prietenilor si a oamenilor de incredere, deoarece in anul 2013 berbeci vor fi indecisi si vor avea o judecata slaba. In anul 2013 nu este indicat sa incheiati parteneriate sau casatorie, deoarece se anunta un an foarte dificil in care va trebui sa faceti fata la presiuni si provocari noi. Avand in vedere pozitionarea planetelor in anul 2013, este indicat ca planurile dumneavoastra sa fie facute pentru urmatorul an, trebuie sa evitati sa luati decizi impulsive sau schimbari bruste pana la mijlocul luni mai.

Pe plan financiar se anunta un an bun, cu venituri si castiguri consistente in materie de bani până la sfârșitul lunii mai 2013.Luna mai ar fi o lună mare pentru finanțele, precum și problemele de familie. Sansele de o ocazie familie fericită cum ar fi căsătoria sau nașterea unui copil în familie sunt posibile. Un câștig financiar substanțial, recuperarea de bani restante sau de un câștig neașteptat, de asemenea, posibil, în perioada mai 2013. Puterea ta de exprimare va fi una puternica, acest lucru va scoate de la germinare a ideilor mari și planuri care ar putea fi puse în aplicare în viitorul apropiat, precum și anii care vor veni. Tu ar trebui să păstreze canalele de comunicare deschise.Incepand cu iunie 2013, există probabilitatea unei scăderi în poziția dumneavoastră. Aceasta ar putea apărea ca urmare a unei anumite decizii greșite. Ar trebui să evite a lua orice măsuri impulsive. Această poziție specială a planetelor provoacă acuzații false și care aveți nevoie pentru a vă proteja împotriva unei astfel de situații. Evenimente, cum ar fi o încălcare a unei poziții de încredere, pierdere a unor bunuri împrumutate și pierderea de tranzacționare pe fonduri împrumutate este posibil. Cea mai mare prudență și o abordare conservatoare vă va proteja de pierderea poziției de data asta. Precauție suplimentare ar fi necesare după noiembrie 2013 până la sfârșitul anului. Posibilitatea de călătorie frecvente și relocarea temporară de unde ai fost, la începutul anului, va deveni posibil după iunie 2013 .

Berbec 2013 Horoscop cariera si bani – Cariera va fi într-o fază puternică și plină de evenimente. Anul 2013 va fi unul interesant, iar anul 2014 va fi unul exceptional. Cheia succesului în carieră, fara parteneriate și comerțul de peste mări. În acest an asociații în participațiune va aduce câștiguri mari, câteva dintre aceste opțiuni ar putea fi înșelătoare. Ai nevoie să fi priceput și precaut cu privire la modul în care te descurci cu aceste situații.

Berbec 2013 Horoscop Dragoste & Casatorie – Acest an este probabil sa fie dificil pentru căsătoriile existente sau parteneriate. Tendințele nu sunt foarte favorabile pentru lipirea sau longevitate de relații și, prin urmare, trebuie să fiti precauți. Presiuni în relații ar putea crește după 19 februarie 2013 și rămâne astfel până la 08 iulie 2013, atentie sporita .
În cazul în care căsnicia ta trece printr-o perioadă grea, atunci aceasta perioada ar putea fi foarte dificilă. Parteneriatele ar putea trece, de asemenea, printr-o perioadă grea.
Interesant este , dacă sunteti necăsătoriți, atunci aveti sanse foarte mari de căsătorie incepand cu luna iulie . Căsătoria ar fi karmica in acest an. Alegerea ar fi predestinata și diferita față de alegerea ta logica sau  din instict. O nouă persoană ar putea să apară de nicăieri, toate circumstanțele ar putea construi o relatie care se va finaliza cu căsătorie. Tu ar trebui să iei în considerare toate opțiunile cu atenție înainte de a te angaja intr-o astfel de relatie.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...