gemeniHoroscop Gemeni 2013

2013 va începe pe o notă defensivă, gândirea este îndepărtată și negativista. Sunt susceptibile de a fi oprit fluxul principal de conectivitatea cu prietenii si toată familia, sau foarte scazut. În același timp, gandurile negative ar putea prevala anumite îndoieli si pesimismul de care dati dovada dupa data de 15 ianuarie 2013.
Eforturile tale întregi ar trebui să țină negativitate la distanta, orice evenimente sau persoane care te determina sa crezi negativ ar trebui evitate, oricare ar fi consecintele. Un nivel ridicat de concentrare ar fi la cumpărare sau renovare a unui imobil. Acest efort necesita investiții la un grad foarte ridicat până la sfârșitul anului mai 2013.Cea mai mare aparare a dumneavoastra, trebuie luata impotriva pesimismului sau a gândiri depresive care prinde rădăcini în psihicul vostru. Tu nu ar trebui să permiti gândurilor negative să se manifeste în orice etapă în gândirea ta.
Pentru cei care au copiii se anunta probleme si dezamagiri din partea lor care nu se ridica la asteptarile dumneavoastra. După 19 februarie relatia cu copii are tendinta de a reveni pe fagasul normal al intelegeri, iubiri.  Insa tendinta de protectie a copiilor nu trebuie sa dispara, fiind atenti la anturajul lor si  cum administreaza bani oferiti de dumneavoastra.

Gemeni 2013 Horoscopul sanatatii – preocupări de sănătate pentru întreaga regiune de stomac, digestie și anxietate, tulburări digestive ar putea aparea în acest an.
Aveti nevoie sa fiti calmi peste toate eforturile intampinate, pentru a rămâne fericiti în acest an. Acesta metoda ar asigura digestiei, precum și bolile tractului digestiv o buna functionare.

Gemeni 2013 Horoscop Bani – Investițiile trebuiesc să fie manipulate cu foarte mare precauție după mijlocul lunii ianuarie 2013. Orice forma de risc financiar este de dorit sa fie evitat, deoarece sunteti predispusi sa gresiti. Un detașament mental și o ruptură față de spiritualitate ar fi mentalitatea cu care deschideti anul. Creativitatea ta este una foarte ridicata precum si dorinta de a experimenta noi locuri de munca. Intensitatea acestor efecte ar fi ridicata până la data de 30 ianuarie 2013. Cheltuielile si toate ieșirile sunt ridicate până la sfârșitul anului mai 2013. Sansele de investiții într-o casă sau o mașină sunt ridicate. Dacă aveți orice planuri, ar trebui să mergeți mai departe. Unele fapte secrete vor fi angajate de către tine în prima jumătate a anului. Din moment ce sunteti într-o stare de spirit oarecum negativista sau regresiva, trebuie să vă asigurați că nu cauzati prejudicii sau pierderi altora. Mai mult, pe partea dreaptă de drept sansele de a pierde calea dreptății există.
In iunie 2013, veți primi înapoi controlul, ar fi o perioadă de luarea în considerare, precum și de regenerare a minții, gândurile si a toate ideilor. Curbă de învățare ar fi foarte mare acum, toată această perioadă va deschide noi cai de exploarare. Un alt talent deosebit, se va dezvolta prin intermediul intuiției ridicate și a creativitati extra în toate trimestrele trei si patru din 2013. ( muzicieni, scriitori, sportivi, copywriteri, cântăreți și artiști) vor avea parte de noi idei și creații.

Prieteni s-ar putea sa va dezamăgeasca, atunci când veți avea nevoie de ei cel mai mult. Ar fi o idee bună sa evitati o astfel de pretentie de la prieteni. Relațiile intre frati  ar putea suferi, ca urmare a unor confuzii sau neînțelegeri, aveti nevoie de multa prudență si reținere in tot ceea ce faceti.

In ansamblu 2013 va aduce multe provocări pentru tine. A doua jumătate a anului va fi foarte pozitiva în timp ce prima jumătate a anului s-ar putea dovedi a fi o provocare. Trebuie să ai încredere în cei dragi și sa împărtășiți poverile dvs. atunci când lucrurile merg rãu, doar asa veti reusi sa mergeti mai departe.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...