Horoscop Balanta 2013
2013 ar fi un an foarte activ si de neuitat pentru tine. Din punct de vedere financiar, veți avea parte de o creștere fără precedent.
S-ar putea să apara probleme legate de sănătate, iar relațiile la locul de lucru v-ar putea aduce noi provocări.

O combinație specială a lui Saturn si Soare in casa personalitati iti va face gândirea foarte fixa si combativa. S-ar putea ca in evoluția dumneavoastra sa apara cateva secrete, imposibil de împărtășit cu alții. Datorită nivelului de stres si al activitatii ridicate este posibil sa apara anumite probleme de sănătate.
Gândirea si atitudinea ta ar putea fi inflexibile in cea mai mare parte a anului, începand cu data de 15 ianuarie 2013. Acest lucru ar putea duce la inflexibilitatea unor oportunități ratate și pierderii unor clienții / relatii. Este recomandat ca in aceasta perioada să fii calculat și receptiv la idei. Privind la aspectele pozitive, daca te concentrezi, această combinație va duce la capcitatea de realizare. Perseverența și determinarea ar putea fi semnul distinctiv al personalitatii tale in acest an. Care la rândul său va fi motivul si baza succesului dumneavoastră.

Balanta 2013 Horoscop Cariera – Acest an se deschide cu probleme legate de mediul de lucru, echipa de profesionisti si unele probleme cu imaginea dvs. publica.Este indicat sa te orientezi catre sprijinul spiritual sau spre un evazionist minte-set te-ar putea ajuta si dezvolta. Îmbunătățirile ar avea loc după data de 30 ianuarie 2013 si, ulterior, vei fi capabil să identifici problemele în mod clar. Deoarece înțelegerea problemei este pe jumătate rezolvata. În mod similar, veți găsi îmbunătățiri și soluții la problemele legate de munca din februarie 2013. Un tur complet în jurul valorii ar veni în acest domeniu după luna mai 2013. Nu exista sanse de a câștiga un drept de proprietate ancestrală sau un câștig neașteptat în acest timp.
Începând cu iunie 2013, norocul va crește. Problemele recente pe care le-ai experimentat pana in mai 2013 ar dispărea și fericirea în aproape tot ce faci ar aparea. Călătoriile s-ar inmulti și la fel si câștigurile asociate cu călătoriile. Manifestati un interes mai mare si mai aproape de religie, precum și spiritualitate. Nu veti reusi sa reduceti datoriilor pe care le aveti la începutul anului. Apar oportunitati noi in activitatea dumneavoastra pe care le dezvoltati mai mult după 7 noiembrie si până la sfârșitul anului 2013.
La inceputul acestui an veti afisa un aer serios si grav iar simtul umorului s-ar putea dovedi a fi accidental. Ar trebui să te asiguri că rămâi in lumină și fericit. Nu fii inaccesibil, deoarece, s-ar putea pierzi o oportunitate. Un sentiment clar de realizare va prevala. Veți vedea o creștere în creativitate si idei. Unele gânduri complet independențe și strălucitoare ar putea veni din senin în acest an. Activitatea ta mentala ar fi foarte mare între 19 februarie și 08 iulie 2013.
Mai mult mintea ta ar rămâne reala daca este concentrata. Indiferent de cat ai, intodeauna vei dori sa deti mai mult. Tu ar trebui să meargi mai departe și achiziționezi orice este posibil. Cu toate acestea, nu lasa sa se transforme într-o obsesie.Această fază actuala face parte dintr-un ciclu “șapte ani și jumătate ai lui Saturn”. Sunteți în prezent în faza de mijloc a acestui ciclu. În timp ce această fază este de obicei foarte dificila, totuși, în cazul dvs., Saturn este un benefic major și astfel rezultatele ar fi progresul și creșterea economică, dar cu circumstanțe dificile. Poti spera la efecte bune în continuare.

Balanta 2013 Horoscop Dragoste & Căsătorie – Relațiile in acest an vor fii pasagere. Apare dezamagirea peste un ciclu de reconcilieri și așteptări. Toate acestea creaza probleme in căsătorie și relațiile dificile. Soțul sau partenerul dvs. ar avea un temperament foarte neregulat, ceea ce va duce la unele neintelegeri.
Se pote ivi situatia unei casatori din interes. Ai putea fi implicat în câteva activități lucrative, dar ilegal. Tu ar trebui să fii atenț și să încercați să nu treacă anumite linii fine la locul de muncă sau în mod legal.
Ca un proverb antic chinez merge “Să trăiești în vremuri interesante”. Nativii Balanta ar găsi acest adevărat în 2013.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...