capricornHoroscop Capricorn 2013
2013 va fi un an extrem de aglomerat. Cariera, locul de muncă și viața publică vor fi în centrul atenției în întreaga perioada. Acest an ar putea vedea un efect de roller coaster pentru tine în muncă. Vei merge în sus și în jos, la mare viteză, precum și cu o valoare justă de regularitate. În timp ce activitatea oricat de mare ar fi, nu sunt șanse de aparitia frustrarii si problemelor de stabilitate.
Vei fi într-o fază în care creativitatea ta va straluci si ideile noi vor aparea din în abundență. Dacă este cazul, nașterea / conceperea unui copil ar fi posibila sa se termine în 2013.
Calatoriile ar fi frecvente acum si nivelul de aderenta cu familia si prietenii vor avea de suferit în acest an. Există o posibilitate care te-ar putea muta de la locul de reședință curentă.

Capricorn 2013 Horoscop Cariera – O combinație material speciala are loc în casa carierei si karma Tu sunt destinate pentru lucruri mari in acest an. Soarta va transforma evenimentele din jur pentru tine sau va face anumite lucruri se întâmple într-un mod care nu a fost planificat de tine.
Aceasta este o perioadă specială, care are loc o dată în 30 de ani Saturn fiind înalta dvs Planeta guvernatoare în acest an și în 2014. Vei fi protejat pe parcursul acestor doi ani. Tu ar trebui să faci cele mai multe progrese in această perioadă de timp. Încrederea dumneavoastră, personalitatea, capacitatea de autocontrol și a ține sub control pe alții este foarte mare acum.
Vei dobandi idei noi, de învățare și capacitatea de a gândi singur. O anumita cantitate de claritate în gândire va apărea după data de 30 ianuarie. Comportamentul copiilor, poate deveni instabil dupa data de 30 mai.
Vei avea o perioadă foarte creativă între februarie și mai 2013. Această perioadă va vedea unele idei foarte speciale care vă vor ajuta să progresati în următorii trei până la patru ani. Profita din plin de acest timp.
O perioada foarte buna pentru copii se va desfășura până în iunie 2013. Investițiile ar putea cauza pierderi. Incepand cu Iunie 2013 o vibratie noua poate aparea in viata ta. Ideile din luna iunie vor da naștere unor acțiuni foarte fructuoase și de creștere monetară.

Această perioadă va vedea o extindere la locul de muncă, creșterea în statura ta dar si o anumită creștere dureroasa a cheltuielilor care ar putea strica bugetul tau.
Concurența va crește împotriva ta și va trebui să fii foarte atent la orice amenințare concurențială de care ai putea avea parte. Perioada de după data de 7 noiembrie ar putea vedea o creștere în această tendință, în timp ce munca grea te-ar putea epuiza. Problemele de sanatate ar putea deveni deranjante după 7 noiembrie până la sfârșitul anului.

Autoritatea dumneavoastră și poziția vor crește. Veți constata că numărul angajaților subordonati va creste, de asemenea, în acest an. Un control puternic și manipularea constanta de persoane vor produce schimbari majore. Unele îndoieli și lipsa capacitatii de a prelua provocărilor ar putea veni după 19 februarie 2013 și va continua până la 8 iulie 2013. Tu nu ar trebui să fii timid privind provocările de care ai parte acum. Dacă introduci îndoieli in mintea si vei abandona proiecte, iti sunt susceptibile de a pierde poziția din teren in acest an.
Incepand cu 15 ianuarie, va incepe cu o abundență în materie de muncă si vei fi coplesit de oportunitati. Din moment ce toate nu va sunt utile, cum ar fi “tot ce strălucește, nu este de aur”, la fel va trebui să fii priceput în alegerile tale.
Daca vei reusi sa descoperi anumite relatii, nu atât de curate, te-ar ajuta să faci bani foarte repede. În timp ce acest lucru ar fi bine pe termen scurt, s-ar putea crea, de asemenea, complicații pentru tine si reputatia ta. Trebuie să te asiguri că nici o lucrare ilegală nu este realizata de către tine.
Conexiuni politice ar putea apărea și ai putea obține posibilitatea de a lucra cu anumite persoane în poziții de autoritate.
În general, va fi un an bun, cu o creștere excepțională și progres. Tu ar trebui să te păstrezi pentru a face eforturi pentru care vei fi răsplătit bine.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...