fecioaraHoroscop Fecioara 2013
După un an relativ dificil în cursul anului 2012, 2013 se va dovedi a fi o surpriza placuta.
O nouă sursă de venit in acest an ar fi posibila dintr-un castig neasteptat, iar acest lucru ar aduce câștiguri exceptionale în bani.
Norocul iti va surade in acest an, veți realiza câștiguri excepționale în domeniul imobiliar. Privind perioada buna in care va aflati si pana la sfarsitul lunii mai 2013 realtia cu partenerul va fi una favorabila.
Fecioara 2013 Horoscop Sanatate – Cu toate evenimentele pozitive din jurul vostru, sanatatea nu ar trebui neglijata. Atentie sporita la bolile de gat, gura si nu neglija mici probleme de sanatate.
Fecioara 2013 Horoscop Dragoste & Casatorie – anul ar putea incepe cu o anumită cantitate de turbulențe sau incertitudine în treburile interne, precum și temperamentul soțului sau parteneri. Această fază incerta s-ar putea îmbunătăți după data de 30 ianuarie. Partenerul va avea noroc maxim in ceea ce priveste o posibila o călătorie de plăcere la o locație frumoasă în țara sau in strainatate. Interesul pentru religie, spiritualitate va disparea pană în mai 2013. Vei fi o parte din mai multe grupuri si vei impresiona cu abilitățile de comunicare.
Fecioara 2013 Horoscop cariera si bani – Iunie 2013 va aduce o schimbare in carieră. Vei intra intr-o perioada in care vei fi foarte activ la locul de muncă, foarte agitat, insa vor aparea si performantele. Timpul liber este dedicat familiei iar prieteni trecuti pe locul doi.
Incepand cu data de 07 noiembrie 2013 activitatea va atinge cote foarte mari, ritmul de viata va fi înnebunitor, dar ține concentrarea intacta la munca grea.
Ai talentul de a vorbi prea diplomatic, dacă alegeți să faceți acest lucru.
Încercați să evitați judecarea unor persoane în mod greșit, pentru a nu provoca probleme provenite direct sau indirect din cuvinte scrise sau vorbite. O mulțime de bani ar putea fi făcuti în acest an, nu toti ar fi de la persoane fizice sau juridice, ar trebui să funcționezi într-un mod discret, sa eviti toate canalele ilegale, deoarece acestea s-ar putea intoarce impotriva ta după 19 februarie 2013.
Subconștientul tau este probabil perturbat, iar asta poate duce la gânduri si vise rele, iar problema va disparea în perioada februarie 2013. O cale de ieșire ar fi să meditezi si sa rămâni calma. Acest lucru ar garanta succesul de a acționa într-un mod in care totul este în detrimentul intereselor dumneavoastră.
Datoriile ar trebui să fie evitate, iar dacă aveți datorii, este o idee bună să raționalizati angajamentele dvs. în perioada februarie – iulie 2013, altfel presiunea asupra dumneavoastra va crește.

Griji ar putea rămâne pe seama sănătății la un nivel prea conștient. O evoluție îngrijorătoare pentru sanatatea unui membru din familie apropiat ar trebui sa joace un rol activ de vindecare a problemelor prin care va trece. În timp ce multe evenimente ar fi karmice in natura, energia pozitiva joacă un rol pozitiv cât mai mult posibil.
În total, 2013 ar fi excelent pentru finanțe, iar in carieră toate progresele sunt pe partea materială. Toate problemele de sănătate, de familie, in 2013 ar dovedi a fi deficitare. Ai nevoie de energie divină, de tot spiritul pentru a depăși aceste probleme si prin rugaciune asiguri ca viata ramane pozitiva.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...