Horoscop Leu 2013
2013 va fi un an excepție din nou.Va fii un an foarte agitat pentru cei nascuti in zodia leului, in care se va vedea o creștere în starea ta, precum și venituri.
Ritmul de lucru in activitățile implicate ar putea fi înnebunitor de multe ori. Acesta este un an foarte bun pentru creștere economică, ceea ce asigura prieteni noi si puternice, precum și căutări spirituale. In zona de familie, partenerul de viata și serviciile conexe ar putea sa fie lasate pe un loc neprioritar. Apropierea de cei dragi se va intampla doar accidental, deoarece si in acest an, prioritate are cariera, care va fii in continua crestere.
Leu 2013 Horoscop Cariera – muncesc din greu toata rețea va aduce suma maximă a câștigurilor. După 15 ianuarie 2013, veți avea o perioadă foarte puternică atunci când statura ta ar crește. Fondul comercial generat pe încredere acum vă va aduce o creștere excepțională a tuturor câștigurilor.
Anul se deschide pentru dumneavoastra cu un ritm înnebunitor la locul de muncă,cariera se va extinde rapid, responsabilitățile dumneavoastră vor crește. Veniturile dumneavoastra s-ar putea să fie fluctuante, deoarece eforturile pe care le faceti acum vă vor oferi castiguri incepand cu iunie 2013. Veți fi în contact cu persoane din pozitii de autoritate si veti avea câștiguri substanțiale din astfel de asocieri. Claritatea ar apărea la locul de muncă după data de 30 ianuarie 2013.
In iunie 2013 va aparea o încetinire în presiunile de la locul de munca cu care te-ai confruntat, activitatea dumneavoastra va scadea, dar în realitate, va fi o perioadă mult mai plăcută, cu o creștere mai mare și câștiguri realizate de eforturile făcute în trecut. După perioada iunie 2013 se va vedea o creștere de socializare și numarul prietenilor din jurul vostru va crește. Pentru a traversa aceasta perioada este indicat, sa fiti precauti deoarece cheltuielile dumneavoastra vor creste odata cu numarul prietenilor.
Leu 2013 Horoscop Bani – Activitatea tuturor câștigurilor financiare va crește în a doua jumătate a lunii. Câștigurile din capitaluri proprii, speculațiile și anumite investiții vechi vă vor oferi randamente mari în această perioadă. Venitul va fi semnificativ mai mare în acest an. Unele câștiguri și fluxurile monetare ar veni după 7 noiembrie si va dura până la sfârșitul anului.
Relațiile cu frații vor avea de suferit in acest an. S-ar putea intra în conflict, posibile litigii asupra unor bunuri comune.
Călătoriile ar da o cantitate mare de câștiguri tuturor progreselor. Nu ar fi o creștere, datorită capacității de a îndeplini toate obligatiile. Capacitatea ta de a convinge pe alții te va ajuta sa obții rezultate foarte bune de-a lungul acestui an, renumele si faima vor veni cu ușurință. Atâta timp cât rămâneți echitabili în relațiile voastre, veti continua să faceti progrese.
După 15 ianuarie, veți simți, interesul dumneavoastră în spiritualitatea religiei. Orice fel de meditație iti va fi de folos, iar în ciuda meditație, ai putea fi nepoliticos cu persoanele din jurul tau. Acest lucru s-ar întâmpla din cauza mentalitatii tale agresive și nivelului excepțional de activitate, care ar putea reduce nivelul de răbdare. Incearca sa fii mai bun cu oamenii care iti sunt apropiati.
Leu 2013 Horoscop Dragoste & Căsătorie – Relațiile cu partenerul ar putea fi agitate in aceasta faza. Vei fi destul de absorbit la locul de muncă iar asta va duce la racirea relatiie. Perioada cuprinsă între februarie 2013 și iunie 2013 partenerul poate cauta prietenie în altă parte. Fii atent si asigura comunicarea cu partenerul pentru realizarea intereselor comune.
Leu 2013 Horoscop de sănătate – boli minore ale gâtului și posibile leziuni ale mainilor. Trebuie sa iti acori o atentie sporita deoarece vei fi activ tot anul. Atâta timp cât veti găsi timp pentru familie si copii fericirea este completa.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...