pestiHoroscop Pesti 2013
2013 va fi o provocare pentru tine, deoarece obstacolele și controversele pe care le întâlniți vor fi majore. Imaginea dvs. publica și statura generală va crește după iunie 2013, în comparație cu perioada de pînă in mai 2013.
Acesta este anul în care este indicat sa tineti la distanta gândirea negativă si sa asigurati o precauție generală in ceea ce privește sănătatea. Chiar si asupra sănătati partenerului, care s-ar putea afla sub presiune și ar trebui să țină astfel de lucruri sub control.
Financiar s-ar putea simti o presiune asupra resurselor din cauza nevoilor și cerințelor din familie. Acesta este un an în care toate investițiile pe care le faceți s-ar putea dovedi a fi un esec. Fiți foarte precaut cu privire la situațiile financiare pe care le aveti.
O tendință care urmează să fie stabilită în acțiunile tale, cu un dispreț la consecințe vor germina acum. În timp ce acest spirit liber si concentrat este necesar acum, încă mai trebuie să păstrați o atitudine mai moale pentru a progresa, întrucât astfel de acțiuni precum și luări de poziție acum ar putea avea efecte inverse asupra voastră anul viitor.Posibilitatea de imbunatatiri a confortului casnic si infrumusetarea este posibil in acest an. Toate aceste schimbări v-ar da un motiv să de mândrie si de ceea ce simt acum despre casa ta.
Anul va începe cu stres și unele probleme cu imaginea și poziția ta. Problemele s-ar prăbuși un pic după 30 ianuarie 2013. În general, aveți nevoie pentru a vă ține la distanță, de control social și o garanție permanentă. Acuzații false pot aparea, dar cu manipularea abila ai putea trece mult mai bine după luna iunie 2013.
Se va constata o imbunătățire în starea ta mentală, iar încrederea de sine se va accentua după mai 2013.
Începând cu iunie 2013 vei deveni mult mai orientat spre acasă și mai pozitiv decât în ​​prima parte a anului. Câștigurile din domeniul imobiliar vor veni în timp ce vei dobandi creștere excelentă în cercul dvs. social de bază și profesional de contact. În ciuda presiunilor din unghiuri diferite, vei fi capabil să faci față mai bine decât înainte, în a doua jumătate a anului 2013.
Ar putea exista posibilitati de achiziționarea unui produs imobiliar sau o mașină nouă după 07 noiembrie si aceste șanse rămân până la sfârșitul anului.

Pesti 2013 Horoscop Dragoste & Casatorie – Ar putea aparea unele probleme cu partenerul în acest an. Sănătatea partenerului de viata ar putea fi o provocare. S-ar putea ivi unele evoluții neașteptate, după 19 februarie si s-ar putea să se ocupe de problemele tot drumul până pe 08 iulie 2013.
Relațiile cu partenerii s-ar putea sa nu merga si sa nu inregistreze progrese. Trebuie sa eviti controversele si daca este nevoie ia orice decizie dura. Parteneriatele de orice fel ar trebui să fie evitate, deoarece s-ar putea sfârși prin a pierde bani și poziție sociala.

Această perioadă este de natură să te puna la grea incercare după 15 ianuarie și te faca sa fii fără teamă de urmări în cele din urmă. Toate acestea nu sunt propice pentru relațiile sănătoase cu cei din jur. Discursul dumneavoastră este probabil destul de dur și te-ar putea face sa pierzi câțiva prieteni. Te-ar putea duce in unele încăierări cu familia din cauza cuvintelor rostite vag că ai fi putut gasi pe alții vinovati.
Câștigurile neașteptate ar putea veni de la partener, precum și decontarea în parteneriat sau într-o căsătorie de decontare aferente. Un câștig imens din familia partenerului este posibil.

Pesti 2013 Horoscop cariera – locul de muncă, de rutină profesională, precum și viața personală se vor intampina un nivel ridicat de obstacole pe parcursul acestui an. Ai nevoie să fii precauț suplimentar între 19 februarie și 08 iulie 2013. Evitați orice fel de provocări și situații inutile, care ti-ar putea dauna.
În general, 2013 trebuie să fie parcurs cu atenție, a doua jumătate a anului va fi puțin mai bună decât prima jumătate.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...