racHoroscop Rac 2013

Pentru raci anul 2013 se anunta unul destul de agresiv dar renumerati pe tot parcursul anului. Mediul de acasa s-ar putea sa devina  ostil, ceea ce va va face sa parasiti confortul familial de acasa. Prieteni vor juca un rol important în viața ta până la sfârșitul lunii mai 2013. Nu toți prietenii va vor binele, multe prietenii vor fi doar pasagere.  Acest an va fi excepțional pentru cariera soțului și ar putea conduce la neglijarea treburilor casnice.  Nu este un an bun pentru sănătatea mamei. Probleme de sănătate, precum și nivelul de stres pentru mama ar fi mai mare decât de obicei acum. Posibilitatea unui litigiu de proprietate afiliate poate veni în acest an. Aveți nevoie sa stati departe de controverse. Litigii despre o proprietate, care incepe in aceast an va necesita o atentie sporita din partea dumneavoastra.  Cu toate acestea în cele din urmă, există șanse de câștig la un imobil, așa că nu ar trebui să va sustrageti de la astfel de situații care apar.  Financiar va fi un an mai bun, comparativ cu anul trecut. Cheltuielile risipitoare  nu vor mai exista in acest an, veti fi foarte atenti la cheltuieli în 2013.

Rac 2013 Horoscop Bani – Veniturile si toate câștigurile vor fi mai mari acum la inceputul anului. Un model de echilibru în materie de bani ar apărea după luna februarie . În acest an pana in mai 2013 relațiile cu frații mai mari, precum și cu prieteni sunt foarte bune. Este posibil să vedeți o căsătorie sau o sărbătoare în familie.
Dacă este cazul, copilul tau s-ar putea sa isi fi gasit o persoană potrivită pentru căsătorie sau să fie într-o relație.  O incetinire ar putea veni după iunie 2013 începe, cand veti reduce motarele fiind deconectat de familie si fiind mai concentrati pe recuperat de cheltuieli mari din trecut. Perioada iunie 2013 sfârșitul anului 2013, este un an bun pentru a face investiții în domeniul imobiliar. Dacă aveti in plan sa cumpărati o casă, ar deveni posibilă în acest an.  Un interes mai mare în religie, spiritualitate toate preocuparile ar putea veni la sarsitul anului, cheltuieli privind donațiile religioase ar putea crește.

Mental s-ar putea sa aveti de suferit după luna iunie 2013. Aveti nevoie de a pastra un nivel scazut  al activitatilor dumneavoastra de zi cu zi, pentru a evita deviatile de comportament. Treburile casinice vor avea de suferit in acest an, fiind frecvente vizitele si calatoriile departe de casa. Acesta este un moment în care vor aparea lipsurile materiale. Perioada cuprinsă între 19 februarie 2013 si 08 iulie 2013 ar putea fi deosebit de grea.

Veți avea nevoie pentru a lucra la îmbunătățirea nivelului de comportament pe care il manifestati in familie, dacă nu sunteti atenti, vă sunt susceptibile de a pierde legătura cu familia ta.

În ciuda tuturor, sunt sanse mari de a cumpara un imobil o casa cu ajutorul celui drag care va vinde o propiate in acest scop. În general anul 2013 se anunta unul plin de evenimente. Nu se anunta un an al castigurilor mari, insa pe plan personal este foarte probabil să fie un an plin de provocări.  Trebuie sa fiti mai precauti cu starea de sanatate a dumneavoastră, sa va ocupati mai mult de ea  în acest an. Evitarea controverselor cu familia este esențială. O abordare atenta asupra familiei va ajuta să traversati acest an, fără prea multe stricăciuni.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...