sagetatorHoroscop Sagetator 2013
Anul 2013 aduce noroc și chiar promovari, după câțiva ani de rezultate mediocre.

Planetele se misca in loc si alinierea, din nou, după 15 ianuarie, când finanțele tale, câștigurile, statutul si statura se vor ridica din nou.
Vibrația care a revenit anul trecut va rămâne intactă și nu iti va da prospețime în gândurile și acțiunile tale. Social acesta an 2013 va fi unul grozav. Veți găsi prieteni foarte buni si de sustinere, care vor sta cu tine și, în același timp, nu șovăi în a spune despre defectele tale.
Veniturile înregistrate vor creste în mod substanțial acum. Oamenii necasatoriti vor avea șanse foarte bune de căsătorie în acest an după luna iunie 2013. Angajamente pentru cei în relații ar putea deveni posibile acum.
Sagetator 2013 cariera si bani – anul se deschide cu câștiguri bune în chestiuni financiare, precum și de creștere ca urmare a contactelor și a fondului comercial din industrie. Mediul de lucru va fi vibrant și veți vedea o expansiune în rolul tău de stare si raționalizarea sarcinii de lucru și a orelor de lucru in mai bine, după o perioadă de grabă nebună, incep după februarie 2013.
Va puteti simți deficitari din punct de vedere al sănătății, dar vindecarea totală ar fi rapidă și buna, chiar dacă suferiți de orice tulburari de sanatate cronice. Vei rămâne extrem de competitiv față de unii membri ai familiei. Acest lucru ar putea strica legături în viața de familie, chiar dacă restul familiei va fi foarte fericita și pozitivă față de tine. In iunie 2013 va crește și mai mult efectele pozitive.
Sagetator 2013 dragoste si cuplu Casatorie – Daca esti necăsătorit, exista șanse foarte bune de căsătorie. În cazul persoanelor căsătorite, problemele recente din viața căsătoriei vor da drumul la o existență civilă pozitiva si securizata. Relațiile s-ar putea transforma în angajamente pe termen lung spre sfârșitul anului.
Profesional ați putea găsi noi parteneri în acest an. Proiectele comune ar putea fi foarte benefice si ar aduce câștiguri semnificative.
Nu sunt sanse de o achiziție imobiliară în parteneriat în acest an. Activitatile în muncă, căsătorie și relații se vor ridica după 7 noiembrie 2013. Cele mai multe dintre aceste domenii var tine foarte ocupat în perioada noiembrie și decembrie 2013.

Noi surse de venit vor deveni posibil pentru tine. Nu sunt sanse sa infiintati o noua afacere, ceea ce va duce la o perioada de stagnare. Dacă ați găsi un partener potrivit din cadrul cercului tau de prieteni, atunci ar fi o opțiune foarte bună pentru tine de urmărit.
Anul curent va va oferi o perioadă de timp de amortizare pentru toata munca grea si eforturile pe care le-ați făcut în ultimii ani. Vă puteți aștepta la anumite câștiguri foarte bune, precum și de creștere din anumite cercuri neașteptate. O combinație specială se formeaza in casa ta de venit și câștiguri. Tu ar trebui să fii atent, că banii din surse ilicite v-ar putea cauza probleme. Mai multe prietenii noi vor fi formate în acest an. Veți avea anumite zile sclipitoare si momente cu prietenii in acest an. Probleme ar putea veni cu fratele cel mare in acest an. Ai nevoie să fii atenț cu privire la orice agresiune inutila și politică în familie.

Sagetator 2013 Horoscop Sanatate – afectiuni la ureche ati putea depista în acest an. Fii foarte atent între 19 februarie și 8 iulie 2013.
În ciuda obstacolelor și problemele minore, 2013 ar fi un an bun pentru tine. Progrese excepționale și câștigurile sunt posibile.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...