scorpionHoroscop Scorpion 2013
Anul 2013 ar putea veni cu schimbări semnificative în viața ta. Cheltuielile și datoriile financiare vor creste acum. Tu ar trebui să rămai precaut in ceea ce priveste creșterea cheltuielilor generale si a costurile recurente. Veti fi sprijinit de partener insa aceste obstacole ar putea continua pana in a doua jumatate a anului. În spatele scenei, veți găsi o mulțime de activități pe care alții nu vor ști sa le rezolve. Nu vor fi șanse mari de a realiza sume substanțiale de bani în acest an. Problema este că apar șanse de a face astfel de câștiguri dar s-ar putea să nu fie în totalitate legale și ar trebui să fii precaut.
Sunt sanse mari de a fi într-o relație secretă, pe care nu vei fi capabil sa o împărtășesti cu cei din jur, pe tot parcursul anului.

Scorpion 2013 Horoscop Dragoste & Casatorie – 2013 este un an bun pentru căsătorii. Dacă esti necăsătorit, vei avea șanse bune de a te căsători. Nu vor fi sanse destul de mari de a găsi dragoste, a te casatori sau de o noua relatie până la data de 30 ianuarie 2013. Pe casa castoriei si a relatiilor vei fi destul de fericit si se intampla pana in mai 2013. Apar noi parteneriate și proiecte comune care se vor dezvolta până în mai 2013. Dragostea de viață va fi mare. Relațiile existente se pot concretiza in casatorie.
Dincolo de iunie 2013, obstacole ar putea crește în viață. În timp ce vei realiza câștiguri de la alții în misiuni de consultanta sau de brokeraj, în ansamblu, nu este o perioadă ușoară.
Scorpion 2013 Horoscop Sanatate – Sanatate ar putea aluneca în jos un pic. Dacă este cazul, relațiile cu copiii ar putea merge oarecum în jos, dar trebuie să vă asigurați că nu lăsați nivelul de aderenta mult prea jos. Vei avea o tendinta de a fi ipohondru. Vă faceți griji cu privire la sănătate și unele probleme de sănătate care ar putea fi imaginare. Nu ar strica un pic de ingrijorare, nu intr-o masura prea mare in privinta sanatatii.
Datoriile v-ar putea provoca griji, evitați datoriile inutile sau fără discernământ.
S-ar putea piarde un teren si este indicat sa lupti cu toata puterea ta. Apare un sentiment de neliniște și controverse în mediul de lucru.

Scorpion 2013 Horoscop Bani – cheltuielile mari s-ar putea sa va cauzeze probleme. Cele mai multe dintre cheltuielile s-ar putea dovedi a fi inutile. Tu ar trebui să fii atent cu privire la creșterea costurilor dvs. de deasupra capului deoarece noile zone ar putea să nu fie productive în vremurile ce vor veni. Posibile călătorii în țări străine. Dar, din nou, rezultatul si câștigurile din călătoriile în cauză nu vor fi foarte mari.
Dorințele fizice vor fi ridicate in acest an si ar putea exista relatii care sunt mai mult axate pe partea fizica.
Ai nevoie de precautie cu privire la relatiile in care te angajezi deoarece poate aparea o anumită cantitate de nepotrivire, care v-ar putea crea probleme mai târziu în cursul anului.
Este recomandat sa nu va abateti de la calea ceea dreapta. Nu intra în toate zonele care ar putea fi calificate drept evaziune fiscală sau manipularea de bani iliciti.
Perioadele între 19 februarie și 8 iulie 2013 ar putea fi o provocare din punct de vedere monetar, precum și șansele de blocaj de capital sunt posibile. Această perioadă ar putea pune probleme interne si turbulente in cadrul relatiilor.
Obstacole suplimentare în munca de zi cu zi ar putea veni după 7 noiembrie până la sfârșitul anului. Ai putea avea probleme cu copiii, precum și colegii și membrii echipei cheie. Este un moment când trebuie să luați masuri pentru realizarea sarcinilor si, de asemenea, propriilor responsabilitati. Această abordare ar fi cel mai bun mod de a traversa această perioadă.
În total, 2013 ar fi o provocare. Prima jumătate va vedea o perioadă pozitivă, de sprijin, fericirea în materie de relații conjugale . A doua jumătate va avea nevoie de un efort de stoicism si seriozitate, precum și o manipulare foarte strictă a finanțelor.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...