varsatorHoroscop Varsator 2013
Anul 2013 va fi promițătoar. După o lungă perioadă de timp ideile dumneavoastră de gândire ar prevala asupra a ceea ce faci, mai degrabă decât a fi nevoie să cedezi la circumstanțe sau ca urmare la ideile și planurile celorlalți.
Vă veți simți împuternicit și cu mai mult control acum. Norocul tau va creste în timp ce personalitatea ta va părea la fel de puternica și în control. In acest an vei atinge nivel excepțional al calatoriilor. Vei dezvolta un interes special în probleme religioase. Accentul ar putea fi pus pe dorinta de a urca pe scara socială prin religie. Unele cheltuieli foarte mari ar putea veni din problemele religioase.

Tu ar trebui să fii atent cu privire la modul în care te descurci cu familia si oamenii din jurul tau, deoarece o tendinta de a fi nepoliticos s-ar putea dezvolta în acest an. Ai putea fi inutil agresiv cu oamenii din jurul tau. Relațiile cu frații s-ar putea deteriora pe o anumită cantitate de controverse. În același timp, durerea adusa de un prejudiciu minor este posibila. Tu ar trebui să fii precauți în perioada aprilie și mai 2013.

Varsator 2013 Horoscop Bani & Familie – Profituri din proprietăți imobiliare sau din alte astfel de surse fixe ar putea veni acum. Turbulențe în vigoare în materie de probleme interne de la începutul anului s-ar putea rezolva până la sfârșitul lunii ianuarie. Viața de familie ar fi foarte fericit dincolo de asta. Veți fi conectat pe viata de familie, pînă in mai 2013.
In Iunie 2013 va fi o mutare excepțională înainte pentru tine. Acesta va fi o perioadă de mare succes pentru copii si progresele lor.
Dacă este cazul nașterii, sau conceperea unui copil este posibil în acest an, după iunie 2013. Copiii evolueaza în mod excepțional de bine în studii sau cariera lor. După iunie 2013, mintea va transforma foarte ascutit un nou val de idei, iar creativitate va fi foarte mare în acest an.
Un val nou de idei ar începe după 07 noiembrie 2013. Tu ar trebui să iei măsuri curajoase și să accepti orice provocare care apare. Acționând în baza unor astfel de provocări veti deține cheia succesului dumneavoastră în acest an.

Varsator 2013 Horoscop Cariera – Pe casa carieri acest an nu este norocos pentru dumneavoastra, dar nu ar trebui să depinzi de noroc pentru ca sansele de a fi lăsat în jos sa fie prea mari, atunci când aveți nevoie cel mai mult de noroc orice este posibil. Puteti deține o mulțime de bani dar aveti și dispozitie spre a va pierde fondurile dumneavoastră din acest an. Ar trebui depuse eforturi pentru a va conserva banii prin păstrarea secretului fata de alții, deoarce ai putea deveni o victimă a împrumuturilor inutile sau o țintă de diverse scheme. Donațiile religioase ar putea deveni un canal de scurgere prea mare, dacă nu esti conștienț. Câștigurile substanțiale din călătoriile cu o destinație mai indepartata vor deveni posibile în a doua jumătate a anului.
Se anunta probleme de sănătate a unui bărbat mai în vârstă sau tata în acest an. Ai nevoie de a păstra un ceas aproape asupra sănătății bătrânilor, precum și sănătatea ta în acest an. Investițiile mari sau contactele cu oamenii influienti va vor asigura o sursă de câștig frumoasa.
În general, prin urmare, 2013 va prezenta un nivel mai ridicat de noroc, câștiguri financiare mai bune si un statut mai înalt. Mintea ta va genera o mulțime de idei noi și va va aduce pe o nouă fază de creștere economică pentru tine.
Tu ar trebui să eviti călătoriile excesive sau inutile, pentru alimita cheltuielile .

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...