taurHoroscop Taur 2013

2013 este un an  cu grad mare de protecție pentru tine. Acesta este un an in care norocul va fi disponibil din abundență și majoritatea planurilor, obiectivelor se vor materializa. Nivelurile de activitate sunt intense, fiind foarte concentrat la orice activitate in care te-ai implicat in acest an.
Gândirea ta, precum și puterea de înțelegere este excelenta. Facultățile mintale se vor extinde și abilități de luare a deciziilor se vor îmbunătăți după ianuarie 2013.
Munca grea, extinderea arenei de munca se finalizeaza prin depășirea concurenței care vi se opunea pana acum. In anul 2013 trebuie sa aveti un cronometru care sa va arate perioada de aur in care va aflati, profitați din plin de perioada favorabila și acoperiti cât mai mult teren posibil.

2013 este de natură să va faca combativ și sa nu va temiti de controverse. Veți fi capabil de a distruge inamicii literalmente in orice concurență. În acest an s-ar putea ca personalitatea ta sa se transforme suficient pentru a face fata luptelor de orice fel si de a iesi victorios. Tu ar trebui să fi totuși prudent să nu tratezi mulți oameni în mod greșit, deoarece atunci când această perioadă va trece, veți avea nevoie de oameni buni in jurul tau. Mare cantitate de focalizare și activitatea ați avut în căsătorie toate relațiile vor scurge acum și da drumul la un lucru pe deplin concentrat ani orientat.
O abilitate excepțională de a face oferte de rețea tot ar veni acum. Veți fi inundati cu noi oportunități acum. Atâta timp cât va exercitati înțelepciunea si toată răbdarea, progresul foarte bun ar veni cam la locul de muncă. Un yoga special numit Mahayoga funcționează în casa muncii toată capacitatea de a munci din greu. Din aceasta cauza, muncesc din greu toata strategia ar deține cheia pentru a progresa acum. O poziție mare, aprecierea criticilor tot recunoaștere este în magazin pentru tine, pe parcursul acestui an. Septembrie 2013 ar fi o luna foarte special în acest sens.

Capacitatea de a vă bucura de idei noi și de a fi pomul cunoașterii pentru toți din jurul dumneavoastra va va aduce numai aprecieri. O anumită cantitate de perspicacitate va reflecta în gândire după februarie până în mai 2013. Iunie 2013 va aduce bogăție și bani. Toate eforturile, munca grea va aduce profituri și creșteri salariale. Viața de familie va fi una fericita si implinita ca si pana acum. Sansele de o sărbătoare în familie, care va necesita cheltuieli mari ar putea avea loc. Este o mare de timp pentru profesioniști ca și câștigurile de la alții, datorită gandiri excelente si munci din greu va va aduce  câștiguri excepționale provenite din surse neașteptate. A doua jumătate a anului va  va aduce, bani fără precedent si progres total, atingand punctul culminant pe 7 noiembrie. Pana la sfarsitul anului trebuie să fiți atenți si precauti cu castigurile realizate pentru  a nu periclita stabilitatea dumneavoastra financiara si de a deveni victime.

Taur 2013 Horoscop Dragoste & Casatorie – Tendinta de a fi adulteră este prezentă în acest an. Acest lucru ar veni cu oamenii care  nu pot rezista farmecului irezistibil pe care il degajati. Ai nevoie să fii atent cu prieteni si relatiile noi, deoarece sar putea sa fie neadevărate pentru tine si sa te rănesca pe termen lung. O relație de dragoste secretă ar putea costa foarte mult în acest an. Fiți prudent si conservator atunci cand oferiti cadouri.

Taur 2013 Horoscop cariera si bani – Cariera este pe un trend ridicat. Într-un ciclu de 30 de ani, aceasta este cea mai puternică perioadă de munca pentru tine. Creșterea excelenta creștere în poziție ar putea deveni realitate. Veti avea parte de mult noroc si oportunitati de crestere veniturilor din surse noi. Călătorile în străinătate va va aduce oportunitati excelente de creștere rapida. Cheltuielile risipitoare toate cheltuielile ar trebui să fie evitate. Este o perioadă în care cheltuielile noi si investitiile ineficiente ar putea sa te darame din avantul tau. Dacă nu sunteți precauți, aceste cheltuieli ar putea suge din toate profiturile și economiile stranse pana acum. Fiți foarte atenti cu bani. Urmați sfatul unui consilier financiar de încredere în această lună august. 2013 este un an general Big Bang, cu alegerile corecte și abordarea buna, acest an ar fi unul dintre cei mai buni ani din viața ta pe plan financiar.

Horoscop 2013 pentru:

Berbec   Taur  Gemeni   Rac  Leu  Fecioara  Balanta  Scorpion  Sagetator  Capricorn  Varsator  Pesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...